2012. május 14., hétfő

Road No.1 - kész a MAGYAR DVD borító :)

Kicseréltem az angol szöveget, mivel rájöttem, vagy hülyén volt megfogalmazva, vagy csak nekem volt bonyolultabb a korábbi szöveg lefordítása. Tehát javítottam azt is, és most gyorsan délelőtt megcsináltam a magyart is. Irány vissza a tanuláshoz... :(
Használjátok egészséggel! :)


6 megjegyzés:

  1. Szia!Jó lett a DVD borító!!!!!!!
    Nem tudnál csinálni egyet a Fourth Period Murder Mysteryhez is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszi:) De tervezem, hogy lesz, csak még nagyobb felbontású képek kellenek, mert ahhoz kevés a képanyagom, és még a koncepció sincs meg a fejemben, hogy milyen legyen.. A héten megpróbálok keresgélni még hozzá, de nem tudom mikorra lesz meg, viszont akkor ez lesz az egyik következő borító, ha újra töltök fel. További kellemes hetet! :)

      Törlés
  2. Óhhhhhhh!Nagyon kösz!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett, de a 2. mondatban van egy pici hiba, amitől magyartalan a mondat első része. Lehetne javítani? Mindenesetre, nagyon szépen köszönöm.

    VálaszTörlés
  4. Szia Bria21!
    Köszi, hogy szóltál most látom, orvosira-t kellet volna írni..XP Javítom, aztán cserélem. Ha még egyéb észrevételed, tanácsod van a szöveggel, kérlek írj még! :) Szívesen fogadok bármiféle javítást, legyen az szórend, mondatszerkesztés, bármi :)
    Kedves Ukráncsaj!
    Lassan vége a vizsgáimnak, a képanyag már meg van, úgyhogy készülget a 4th period mystery-hez a DVD borító. Kicsit hosszas a folyamat, a poszterekről igyekszem eltüntetni a feliratot, meg körbevágom a képeket, utána már felgyorsul a munka. Szóval, hogy tudd készül és igyekszem még június vége előtt feltenni. :)
    És köszi nektek a támogatást!

    VálaszTörlés